[Skip to Content]

MAT OCH DRYCK

LÅT DITT BESÖK HOS OSS SMAKA GOTT

FIVE MOMENTS @ FRIENDS ARENA

Restaurangerna West Lounge c/o och East Lounge c/o är delar av våra premiumupplevelser och har öppet i samband med evenemang, läs mer här om våra Premiumprodukter här!

BISTRO 1847

Bistro 1847 är arenans lunchrestaurang som är öppen för samtliga besökare som är sugna på att förtära en lunch i en avslappnad bistromiljö. Här dukar vi upp högkvalitativa råvaror med stor variation av kött, fisk och vegetariskt tillsammans med en generös salladsbuffé. Vi har öppet vardagar kl 11.00-14.00 och du hittar oss mellan entré A och K, mitt emot Mall of Scandinavia. Se lunchmenyn för veckan här!

CARLSBERG BAR

Under evenemang och utvalda kvällar byter Bistro 1847 skepnad till Carlsberg Bar – den naturliga mötesplatsen innan konserten eller matchen! Här träffas du och dina vänner för en matbit eller gott i glaset och kommer i stämning inför evenemanget. Öppettider presenteras på respektive evenemangs sida. Lokalen är även bokningsbar för företags aktiviteter såsom eget AW eller en smakrik middag för privat bruk.

För bordsbokning och övriga frågor kontakta bistro1847@fivemoments.se eller telefon 073-402 87 94 (vardagar mellan 08:00-10:45 och 14:00-16:00).
 

NORTH BAR

Inne i arenan välkomnar vi till den sköna stämningen i North Bar där du äter och dricker gott innan och under pågående evenemang. Här hittar du grymma burgare och pizzor, samt våra goda Finger Licking Fries!

North Bar ligger i anslutning till Friends Arenas norra kortsida med omedelbar närhet till arenarummet. Vid AIK:s hemmamatcher är North Bar tillgängligt för supportrarna på Norra stå och Norra sitt. Öppettider presenteras på respektive evenemangs sida.

NORTH EAST BAR

Ät och drick tillsammans i gott umgänge! Här samlar vi flera av våra gamla men även nya favoriter såsom tacotallrik, pizza och kycklingkebab-rulle.

Vid AIK:s hemmamatcher är North East Bar tillgängligt för supportrarna på Södra och Östra på Läktare 2. Öppettider presenteras på respektive evenemangs sida.

Enhet 135 Mexiqueria – powered by Old el Paso

Här serverar vi ett familjeanpassat mex-inspirerat matutbud! Bland annat vår bästsäljande tacotallrik och vår grymma kycklingburrito. 

KIOSKER

Efter biljettscanning erbjuder vi ett stort utbud av kiosker, på bekvämt avstånd från alla sittplatser. Kioskerna serverar korv, snacks och drycker och vissa har ett utökat sortiment av mat som wraps, vegetariskt alternativ etc. Utbud och tillgång till alkoholhaltiga drycker varierar mellan olika evenemang.