[Skip to Content]

MAT OCH DRYCK

LÅT DITT BESÖK HOS OSS SMAKA GOTT

OPERAKÄLLAREN @ FRIENDS ARENA

Restaurangerna West Lounge c/o Operakällaren och East Lounge c/o Bakfickan är delar av våra premiumupplevelser och har öppet i samband med evenemang, läs mer här om våra Premiumprodukter här! För matkoncept står den flerfaldigt prisade kocken och hovtraktören Stefano Catenacci.

BISTRO 1847

Bistro 1847 är arenans lunchrestaurang inspirerad av Operakällarens Bakfickan. Här dukar vi upp högkvalitativa råvaror med stor variation av kött, fisk och vegetariskt tillsammans med en generös salladsbuffé. Slå dig ner med din buffébricka i den avslappnade bistromiljön. Vi har öppet vardagar kl 11.00-14.00 och du hittar oss mellan entré A och K, mitt emot Mall of Scandinavia. Se lunchmenyn för veckan här!

carlsberg-bar.jpg

CARLSBERG BAR

Under evenemang och utvalda kvällar byter Bistro 1847 skepnad till Carlsberg Bar – den naturliga mötesplatsen innan konserten eller matchen! Här träffas du och dina vänner för en matbit eller gott i glaset och kommer i stämning inför evenemanget. Öppettider presenteras på respektive evenemangs sida. 
(Ingen förbokning av bord är möjlig)

north-bar-cb.jpg

NORTH BAR

Inne i arenan välkomnar vi till den sköna stämningen i North Bar där du äter och dricker gott innan och under pågående evenemang. North Bar ligger i anslutning till Friends Arenas norra kortsida med omedelbar närhet till arenarummet. Vid AIK:s hemmamatcher är North Bar tillgängligt för supportrarna på Norra stå och Norra sitt. Öppettider presenteras på respektive evenemangs sida.

kiosk.jpg

KIOSKER

Efter biljettscanning erbjuder vi ett stort utbud av kiosker, på bekvämt avstånd från alla sittplatser. Kioskerna serverar korv, snacks och drycker och vissa har ett utökat sortiment av mat som pizzarulle, wraps, vegetariskt alternativ etc. Utbud och tillgång till alkoholhaltiga drycker varierar mellan olika evenemang.