[Skip to Content]

AIK-Hammarby

Allsvenskan 2018

söndag 23 sep. 2018
Pris: 149-999 kr
AIK-Hammarby

AIK-Hammarby

Allsvenskan 2018

AIK-Hammarby

Allsvenskan 2018

söndag 23 sep. 2018

Kommer taket att vara öppet eller stängt?

Det är arrangören av evenemanget som avgör om taket ska vara öppet eller stängt. På aikfotboll.se kan du läsa mer om AIK:s takpolicy.

Senaste nytt

Alla Evenemang

twitter

Follow

facebook

Follow

Inför Besöket
Visa

Hålltider

10.00-18.00​ Biljettkassan/AIK Shop öppen (Biljettkassan stänger kl 16.00) Endast entré från Arenatorget före och efter match
13.00-15.00 Carlsberg Bar öppen (nås utifrån arenatorget mellan entré A och K) 
13.00-15.00 Kringarrangemang för hela AIK-familjen utanför entré B 
13.00 VIP-entréer öppnar
13.30 Samtliga entréer öppnar
15.00 Matchstart
Ca 16.45 Slut

OBS! Många besökare väntas till denna match. Kom därför i god tid och lämna ryggsäcken samt väskan hemma. 

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, samt mat och dryck, flaskor och paraplyer större än de som ryms i en jackficka. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

Säkerhet och service på arenan
Visitering kan ske vid inpassering. Kom i tid till arenaområdet då det kommer vara köer vid inpassering. På arrangemanget bemannar AIK Fotboll, Hammarby samt Friends Arena med värdar som arbetar med service och trygghet för våra åskådare. Följ deras anvisningar och sök gärna upp en värd om ni känner er osäkra på något sätt.

Det finns även läkare samt sjuk- och brandskyddsgrupper på plats på Friends Arena om en olycka eller sjukdom skulle uppstå. Behöver ni akut hjälp kontakta omedelbart en publikvärd som hjälper er att komma i kontakt med sjukvård. Arenan har dessutom 15 stycken hjärtstartare.

Mat och dryck

Det finns kiosker i närheten av samtliga sektioner med ett allmänt utbud av mat, snacks och dryck (3,5% öl) som endast accepterar kort. North bar är öppen endast för er som sitter på Norra Sitt (läktare 2). Då trapporna till baren används som eventuell nödutgång för åskådarna på läktare 3 har tyvärr inte Norra Stå tillgång till baren denna match.

North Bar har öppet kl 13.30-16.45.
North East Bar är stängd.
Carlsberg Bar har öppet kl 13.00-15.00 (nås utifrån arenatorget mellan entré A och K) 

Biljettinformation

Biljetter
Slutsålt på hela arenan.

Biljettkassan
Biljettkassan på Friends Arena är under matchdagen öppen endast för information, från kl 10:00 till kl 15:45. Det går bra att visa upp biljetten både i pappersformat eller i mobilen.

Var redo med din biljett vid inpasseringen
Har du en e-biljett? Skriv gärna ut biljetten eller ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid scanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att scanna.

Viktig information om andrahandsbiljetter
Läs igenom informtationen gällande andrahandsbiljetter här.

Till och från arenan

Rekommenderad färdväg
AIK-supportrar:
Tunnelbana till/från Solna centrum.

Hammarbysupportrar: Gratis direktbussar från Gullmarsplan till Friends Arena. Pendeltåg till Solna station. Gå Kolonnvägen och över Signalbron direkt till Hammarbys entré.

Färdtjänst
Färdtjänst och bilar med parkeringstillstånd för rörelsehindrade släpps förbi avspärrningarna via den norra rampen och entré Gx. För Hammarbysupportrar med färdtjänst så kan avsläpp ske vid Quality Hotel Friends Arena.

Bussar och bilparkering
Chartrade supporterbussar med AIK-supportrar uppmanas att parkera vid Råsta strandväg.

Chartrade supporterbussar med Hammarbysupportrar uppmanas att parkera vid Kolonnvägen öster om Solna station och sedan gå över Signalbron, samma väg som övriga Hammarbysupportrar.

Det kommer att finnas parkeringsmöjligheter i Mall of Scandinavias parkeringsgarage, men observera den begränsade tillgången samt att den stora entrén till köpcentret från Friends Arena kommer att stängas efter matchslut vilket begränsar även tillgängligheten något. Övriga parkeringsmöjligheter hänvisas till Solna centrum och kringområden. Vi rekommenderar dock att ni lämnar bilen hemma.

Taxi
Taxibilar kommer att finnas på Evenemangsgatan.

Efter matchen
Vi ber alla AIK-supportrar att undvika pendeltåg efter matchen av säkerhetsskäl. Ta hellre tunnelbanan från Solna centrum.

Hammarbysupportrar tar med fördel samma väg efter matchen som före, dvs med abonnerade bussar.

Biljetter

Biljetter

Biljetter
Ordinarie: 230-499 kr
VIP från 699 kr
Barn från 149 kr
Pensionär 199 kr