[Skip to Content]

Ed Sheeran

lördag 14 juli 2018
Pris: 475-850 kr
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran

lördag 14 juli 2018

Viktig info om personliga biljetter

Till konserten med Ed Sheeran är biljetterna personliga. Ed Sheeran månar om sina fans och vill därför förhindra att konsertbesökare köper dyra biljetter i andrahand. Därför måste namnet på biljetten matcha med namnet på din legitimation för att du ska kunna bli insläppt.

Alla som har köpt biljett via den officiella biljettleverantören Ticketmaster har i köpevillkoren godkänt att konserten har personliga biljetter. Den som säljer vidare biljetter i andrahand är skyldig att informera biljettköparen om dessa villkor och vara behjälplig.

Eventuella namnbyten kan endast göras i biljettkassan på Friends Arena. Originalköparen måste göra bytet och behöver ha med sig biljetterna och legitimation.
Biljettkassan på Friends Arena ligger intill huvudentré A och öppettiderna är:

Fredag: 10.00-13.00
Lördag: 12.00-konsertstart

Om du inte når personen vars namn står på biljetten
I första hand bör du kontakta säljaren och reklamera ditt köp. Om du inte når säljaren kan du vända dig till konsumentorganisationen i det land som företaget är verksamt i. För Sverige: www.arn.se

Vid mån av plats kan du köpa en ny biljett, antingen via ticketmaster.se eller i biljettkassan.

Mer information finns på arrangörens hemsida: www.fkpscorpio.se/biljettvillkor/

Lämna väskan hemma

Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte tas med in i arenan.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Senaste nytt

Alla Evenemang

twitter

Follow

facebook

Follow

Inför Besöket
Visa

Hålltider

Kvällens cirkatider
07.00
 Kö tillåten för ståplats
16.00 Samtliga entréer öppnar
16.00 Warm-Up i Carlsberg Bar öppnar med mat, dryck och DJ Alex Moreno - för dig med biljett på läktare 1
16.00 East Bar öppnar - för dig med biljett på läktare 2
16.00 North Bar öppnar - för dig med biljett på läktare 3
16.00 Warm-Up vid Gate 1 - för dig med ståplatsbiljett Gate 1 och Gate 2
18.30 Konserten startar med Jamie LawsonAnne-Marie och sen Ed Sheeran
Ca 22.45 Konserten beräknas sluta

Alla är välkomna att fortsätta kvällen i Carlsberg Bar där festen fortsätter till kl 01.00! Ingång utifrån vid entré A.

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi och arrangören har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna ryggsäcken och väskan hemma. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte tas med in i arenan.

Ha gärna biljetten redo vid inpasseringen.

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor samt paraplyer får av säkerhetsskäl inte tas med in till arenan. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

Mat & dryck

För dig med läktarplats
Läktare 1: från kl 16.00 kör vi Warm-Up i Carlsberg Bar, vid sektion 101 och 104, där det serveras dryck och mat. En ytterligare bar finns vid sektion 120. Konsertbaren öppnar också, finns vid sektion 120.
Läktare 2: kl 16.00 öppnar East Bar vid sektion 210 med dryck och mat.
Läktare 3: kl 16.00 öppnar North Bar med dryck och mat, nås via sektion 323.
Inne i arenan finns också ett flertal folkölsbarer/kiosker med snacks, wraps etc.

För dig med ståplatsbiljett
Kl 16.00 öppnar Warm-Up vid Gate 1 som är tillgängligt för alla med ståplatsbiljett där det kommer finnas flera food trucks och kall dryck (starköl, vin, cider och alkoholfria alternativ). Dessutom spelar Tom Pyl skivor och får oss i stämning hela vägen fram till konsertstart. Åldersgräns till baren är 20 år eller 13 år i målsmans sällskap. 

För er med ståplats finns det möjlighet att köpa läsk, snacks, godis, wraps och folköl i kiosker inne på ståplatsområdet i arenan.

Kontantfritt
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Friends Arena en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar, så glöm inte att ta med dig betal- eller kreditkortet.

Effektförvaring

I våra effektförvaringar kan du lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Effektförvaringen har öppet mellan kl 14.30-00.00, kostar 50 kr (kort- och swishbetalning) och har begränsad kapacitet. Effektförvaring finns emellan Quality Hotel Friends och Mall of Scandinavia, entré Cx och vid Gate 1.

Ta tunnelbanan

Möjligheten att åka kollektivt till och hem från evenemanget är begränsat. SL rekommenderar därför starkt följande:
(Observera att ändringar kan ske. Se de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken på SL.se)

  • För resenärer från Stockholm City och Stockholm - åk till arenan med blå linje 11 och kliv av vid tunnelbanestation Solna centrum, ca 10 min från T-centralen. Att gå från Solna Centrum till arenan är en promenad på ca 1,7 km.
  • För att åka hem söderut ta tunnelbanan från Solna Centrum som ligger på gångavstånd från arenan. Personal och skyltning hjälper er att visa vägen. Extraavgångar kommer sättas in och denna natt är det nattrafik på tunnelbanan,
  • Om du ska åka hem norrut mot Märsta/Uppsala med pendeltåg rekommenderas du starkt att gå till Ulriksdals station. Går du till Solna Station finns risken att du inte kommer med något tåg.

Följ personalens hänvisningar till kollektivtrafiken så hjälps vi åt att komma hem så smidigt som möjligt.

Hjälp på plats

Vi strävar efter att varje besök hos oss ska skapa glada minnen för alla våra gäster. Om du har några frågor eller problem hjälper vi dig gärna direkt på plats. Tveka inte på att söka upp våra publikvärdar om du behöver hjälp.

Övrigt

Merchandise: Finns att köpa på arenatorget, på samtliga våningsplan inne i arenan samt i Gate 1 och Gate 2
Öronproppar: Säljs i arenas kiosker
Ambulerande sjukvård: Finns på plats
Tillgänglighet: Läs mer här

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 705-915 kr 
Inkl serviceavgift
OBS! Personliga biljetter


Ståplats, läktarplats

Rullstolsplatser

PRIS: 810 kr
Inkl serviceavgift

Inkluderar en fri ledsagare