[Skip to Content]

Roger Waters

Us + Them Tour

lördag 18 aug. 2018
Pris: 635-1240 kr
Roger Waters

Roger Waters

Us + Them Tour

Roger Waters

Us + Them Tour

lördag 18 aug. 2018

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Senaste nytt

Alla Evenemang

twitter

Follow

facebook

Follow

Inför Besöket
Visa

Hålltider

Kvällens cirkatider
18.00: Samtliga entréer öppnar
18.00: Warm-Up i Carlsberg Bar med mat och dryck - för dig med biljett på läktare 1 och på parkett
18.00: North East Bar öppnar - för dig med biljett på läktare 2
18.00: Barerna på parkett öppnar
20.00: Konserten startar (inget förband)
23.00 ca: Konsertkvällen beräknas sluta
Alla är välkomna att fortsätta kvällen i Carlsberg Bar där festen fortsätter till kl 24.00!

Konserten är uppdelad i två akter med en paus på 20 min 

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi och arrangören har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta tid. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna ryggsäcken och väskan hemma. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte tas med in i arenan. Ha gärna biljetten redo vid inpasseringen.

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor samt paraplyer får av säkerhetsskäl inte tas med in till arenan. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

Effektförvaring

I effektförvaringen kan du lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Effektförvaringen har öppet mellan kl 17.00-00.00 och kostar 50 kr (kort- och swishbetalning). Effektförvaringen finns mitt emellan Quality Hotel Friends och Mall of Scandinavia.

Mat & dryck

För dig med läktarplats
Läktare 1: från kl 18.00 kör vi Warm-Up i Carlsberg Bar vid entré A där det serveras dryck och mat. DJ Camille Santana spelar skivor så att vi kommer i rätt stämning. 
Läktare 2: kl 18.00 öppnar North East Bar med dryck och mat.

Inne i arenan finns också ett flertal folkölsbarer/kiosker med snacks, lättare mat etc.

För dig med biljett på parkett
Alla med biljett på parketten är välkomna till Warm-up i Carlsberg Bar från kl 18.00 där det serveras mat och dryck till tonerna av DJ Camille Santana. På parketten finns också tre barer med dryck (öl, vin och alkoholfritt, som går bra att ta med till sin plats), snacks och enklare förtäring så som wraps och enklare sallader. 
Det finns också Nachos med Pulled Pork och fler wraps vid sektionerna 106 och 135 på läktare 1.

Kontantfritt
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Friends Arena en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar, så glöm inte att ta med dig betal- eller kreditkortet.

Ta tunnelbanan hem

På grund av järnvägsunderhåll som påverkar fjärr- och regionaltågen är möjligheten att åka kollektivt hem från evenemanget begränsat. SL rekommenderar därför starkt att ta tunnelbana från Solna centrum som ligger på gångavstånd från arenan. Personal och skyltning hjälper er att visa vägen.
Sök din resa och se de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken på SL.se.

Hjälp på plats

Vi strävar efter att varje besök hos oss ska skapa glada minnen för alla våra gäster. Om du har några frågor eller problem hjälper vi dig gärna direkt på plats. Tveka inte på att söka upp våra publikvärdar eller Gästservice vid sektion 140 om du behöver hjälp.

Övrigt

Merchandise: Finns att köpa på arenatorget, på samtliga våningsplan inne i arenan samt vid parkettplatserna.
Öronproppar: Säljs i arenas kiosker
Ambulerande sjukvård: Finns på plats
Tillgänglighet: Läs mer här! 

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 635-1240 kr
Inkl serviceavgift

Sittande parkett, läkarplatser

Rullstolsplatser

PRIS: 740-940 kr
Inkl serviceavgift

Inkluderar en fri ledsagare