[Skip to Content]

JOBBA HOS OSS

På Friends Arena är allas bidrag lika viktiga för att vi ska lyckas med våra mål. Vi arbetar med många typer av evenemang och strävar efter att besökare, arrangörer och medarbetare alltid ska känna sig välkomna. Att ha roligt och trivas på arbetet är viktigt, och en förutsättning för att ge evenemangsbesökare och samarbetspartners en bra och professionell leverans.

Lediga jobb

Inga lediga jobb just nu.

Praktik

Vi har för tillfället inga öppna praktikplatser på Friends Arena men håll gärna utkik framöver för möjliga öppningar.

Prao

I dagsläget har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot praoelever.

Sommarjobb

Vid behov av extrapersonal under sommaren finns tjänsterna att söka under Lediga jobb här ovanför.

Friends Arenas samarbetspartners

Våra samarbetspartners levererar mat, sköter säkerheten och håller arenan ren och snygg. Söker du jobb inom dessa områden är du välkommen att kontakta dessa företag direkt.

OPERAKÄLLAREN @ FRIENDS ARENA

Operakällaren @ Friends Arena levererar mat och dryck till arenans hospitalityområden samt vissa kiosker och de hanterar även bemanning av kiosk-, bar-, köks- och serveringspersonal för dessa områden. 

Till operakällaren.se 

AVARN

AVARN ansvarar för att bevaka fastigheten och bemannar ett flertal olika funktioner i samband med arenans evenemang. Det inkluderar bland annat arbete som arenavärd i entréer, restaurang och VIP-områden eller som väktare/ordningsvakt. 

Till avarn.se

SUEZ

SUEZ ansvarar för arenans återvinning och avfallshantering. 

Till suez.se

EFMAB

EFMAB hanterar den dagliga och evenemangsspecifika städningen på arenan. Söker du arbete inom detta område, vänligen kontakta EFMAB direkt via e-post [email protected]