[Skip to Content]

JOBBA HOS OSS

På Stockholm Live är allas bidrag lika viktiga för att vi ska lyckas med våra mål. Vi arbetar med många typer av evenemang och strävar efter att besökare, arrangörer och medarbetare alltid ska känna sig välkomna. Att ha roligt och trivas på arbetet är viktigt, och en förutsättning för att ge evenemangsbesökare och samarbetspartners en bra och professionell leverans.

Lediga jobb

Här hittar du lediga tjänster på Stockholm Live 

Spontanansökning

Du är välkommen att skicka in en spontanansökan via lediga tjänster om det för tillfället inte finns någon specifik tjänst som lockar. Vi går igenom spontanansökningar kontinuerligt men vi uppmanar dig som är nyfiken på Stockholm Live som arbetsgivare att hålla koll på våra lediga tjänster så du kan skicka en riktad ansökan när rätt tjänst väl dyker upp. På så vis kan du vara säker att vi ser din ansökan.

Examensarbete

Vi får många förfrågningar från studenter som vill skriva uppsatser och examensarbeten hos oss vilket är jätteroligt. Tyvärr har vi i dagsläget inte den tid och de resurser som krävs för att det ska bli så bra som möjligt och kan inte kan tacka ja till inkommande förfrågningar.

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners levererar mat, sköter säkerheten och håller arenan ren och snygg. Söker du jobb inom dessa områden är du välkommen att kontakta dessa företag direkt.

MAT & DRYCK

Five Moments levererar mat och dryck till arenans restauranger och kiosker och hanterar även bemanning av kiosk-, bar-, köks- och serveringspersonal för dessa områden. 

Till fivemoments.se

EVENEMANGSVÄRDAR/-VÄRDINNOR

Vi samarbetar med Job Zone kring bemanningen av evenemangsvärdar/-värdinnor i våra arenor och biljettkassor.

Till jobzone.se

SÄKERHET & BEVAKNING

AVARN ansvarar för att bevaka fastigheten och bemannar ett flertal olika funktioner i samband med arenans evenemang. Det inkluderar bland annat arbete som arenavärd i entréer, restaurang och VIP-områden eller som väktare/ordningsvakt. 

Till avarn.se

RENHÅLLNING

Inspira hanterar den dagliga och evenemangsspecifika städningen på arenan.

Till inspira.se

ÅTERVINNING & AVFALLSHANTERING

SUEZ ansvarar för arenans återvinning och avfallshantering. 

Till suez.se