[Skip to Content]

PARTNERS

På Friends Arena arbetar vi inte med traditionell sponsring. Vi utgår från våra samarbetspartners affärsidéer och låter dem synas och interagera med våra gäster i och utanför arenan för att skapa affärsnytta.

Vi tar fram en gemensam strategi tillsammans med varje samarbetspartner för att skapa exklusiva värden för dem och öka våra kunders upplevelser på samma gång. Det gör vi bland annat genom att utnyttja unika, digitala kommunikationslösningar där vi kan individanpassa kommunikationen till våra gäster under tiden som de interagerar med oss och de stora ögonblicken på arenan.

Huvudpartner - därför heter vi Friends Arena

Swedbank - Sedan 2007 är Swedbank arenans namnsponsor och i mars 2012 skänkte de namnrätten till den ideella stiftelsen Friends. Friends vision är att skapa ett samhälle där barn växer upp i trygghet och jämlikhet, och Friends uppdrag är att stoppa mobbning på skolor och i idrottsföreningar. Swedbank har sedan 2006 varit en av Friends största sponsorer. Det gör att våra arrangörer och partners kan addera en social dimension till sitt engagemang hos oss. 

Sparande, lån, pension och försäkringar – Swedbank erbjuder dig som privatkund allt du behöver av en modern bank.

Till swedbank.se

Friends är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning. Friends utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet. Friends vision är ett samhälle där barn och unga växer upp i trygghet och jämlikhet.

Friends arbetar långsiktigt genom utbildning, rådgivning och opinionsbildning för att öka kunskap och engagemang hos vuxna och barn. Friends har idag närmare 40 anställda med varierande bakgrunder. Gemensamt är att alla har stor erfarenhet av arbete med barn och unga såsom pedagoger, lärare, idrottstränare, beteendevetare och liknande. Genom fyra regionkontor finns Friends representerade i hela landet och har sedan starten 1997 samarbetat med ca 1500 skolor.

Till friends.se

Officiella partners

Carlsberg - Sveriges största bryggeri. Carlsberg, Pripps Blå, Falcon, Ramlösa, Pepsi och Festis är några av de varumärken som ingår i sortimentet. Till carlsberg.se

Avarn Security - ett säkerhetsföretag med lösningar inom teknik, bevakning, övervakning och risk management. Till avarn.se

Nestlé Professional - specialutbildade kaffekonsulter och 100% SCAE certifierade baristor som erbjuder kaffelösningar för den professionella marknaden. Med ZOÉGAS har vi försett svenska kaffeälskare med premiumkaffe rostat i Helsingborg sedan 1886. Till nestle.se

 

Har du frågor och vill veta mer om våra partnerskap? Klicka här!

Fastighets- och driftsägare

Friends Arena drivs av Nationalarenan i Solna AB som är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. Med hjälp av mer än 60,000 anställda driver ASM Global över 300 arenor på fem kontinenter. Fastighetsägare är Svenska Fotbollförbundet och Fabege.