Premium Experience:
Alltid biljett till alla våra evenemang – även de slutsålda.

Vill du slippa köa vid nästa stora biljettsläpp? Saknar du biljett till ett av våra utsålda evenemang? Stockholm Live Premium Experience är för dig som vill uppleva ett enklare sätt att ta del av nästa stora ögonblick på någon av våra fem arenor. 

Oavsett om du är ute efter en biljett till ett utsålt evenemang eller vill sätta lite extra guldkant på näst fotbollsmatch eller konsert - kontakta oss på formuläret nedan eller på vip@stockholmlive.com så berättar vi mer. 
 

Yellow Line

 

Premium Club:
Förena nytta med ännu mer nöje!

Tillsammans med Ericsson Globe, Tele2 Arena, Annexet och Hovet är Friends Arena en del av Stockholm Live. I våra arenor har några av Sveriges största idrottsklubbar och landslag sin hemmaplan och på våra scener står stjärnor från världens alla hörn.

Premium Club är medlemskapet för dig som vill upplev de viktigaste matcherna och häftigaste konserter på Sveriges största arena. Garanterad plats till alla evenemang, access till Friends Arenas exklusiva loungeytor för mingel och möten och möjlighet att lägga till mat och dryck av högsta kvalité.  

  • Läs mer om Friends Arena Premium Club här (PDF, öppnas i ett nytt fönster)
  • Se alla våra Premium Club-medlemsskap här  (stockholmlive.com) 

 Hemsida Nylogebild 

Egen loge

Sätt guldkant på ditt besök och bjud kunder på en exklusiv upplevelse. En loge på Friends Arena erbjuder alla förutsättningar för att uppleva underhållning i världsklass samtidigt som ni bygger relationer och njuter av förstklassig mat och dryck. 

För mer information om loge på Friends Arena, kontakta Helene Grape, Senior Sales Manager på telefon 0702 25 45 69 eller e-post helene.Grape@friendsarena.se