[Skip to Content]

FRÅGOR OCH SVAR

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Ha gärna i åtanke att informationen är generell – evenemangsspecifik information samlas på evenemangets sida här på friendsarena.se ett par dagar innan evenemanget.

TILL OCH FRÅN ARENAN

Var ligger Friends Arena?

Friends Arena ligger i Arenastaden i Solna, strax norr om Stockholm.
Läs mer: Hitta hit

Hur tar jag mig till Friends Arena på bästa sätt?

Till och från Friends Arena tar du dig enklast via kollektivtrafik; pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller buss.

Pendeltåg: Åk med pendeltåg och kliv av vid pendeltågstation Solna station, ca 7 min från Stockholm City och 4 min från Stockholm Odenplan. Från pendeltågsstationens norra utgång tar det ca 10 min att gå till arenan.

Tunnelbana: Åk med tunnelbanans blå linje 11 och kliv av vid tunnelbanestation Solna centrum eller Näckrosen, ca 10 min från T-Centralen.

Att gå från Näckrosen till arenan tar ungefär 15 min (ca 1,4 km) och från Solna centrum ungefär 20 min (ca 1,7 km).

Tvärbanan: Kliv av vid Solna station. Tvärbanans hållplats ligger lite längre bort än pendeltågsstationen och att gå till arenan tar ca 15-20 min.

Buss: Kliv av vid hållplats Arenan eller Solna station. Planera din resa med SL:s reseplanerare och skriv Friends Arena som mål, så får du förslag på vilka bussar som passar din resa bäst.

Läs mer om eventuella undantag och vad som gäller inför ditt besök på aktuellt evenemangs informationssida här på friendsarena.se. Till evenemangen

Läs mer: Hitta hit

Har Friends Arena en avlämningsplats?

Det finns möjlighet att lämna av passagerare i anslutning till arenan eftersom inga vägar stängs av, men räkna med biltrafik i området i samband med evenemanget.

Finns parkering i anslutning till arenan?

Friends Arena erbjuder generellt inga parkeringsplatser i samband med evenemang. Vid de evenemang parkering erbjuds, säljs dessa platser på respektive evenemangs sida här på friendsarena.se.

Mall of Scandinavia erbjuder 3 700 parkeringsplatser på fem parkeringsplan. Dessa kan snabbt fyllas upp under helger när det är mycket folk i köpcentrumet och under evenemangsdagar.

Arenagaraget som ligger i anslutning till Friends Arena (infart från Evenemangsgatan) erbjuder ca 500 platser. Arenagaraget drivs av Parkman.

Läs mer om parkeringsmöjligheterna i området på arenastaden.se.

Finns det hotell i anslutning till Friends Arena?

Ja, vägg i vägg med evenemangen och arenan ligger design- och konferenshotellet Quality Hotel™ Friends med 400 rum. Här finns också en stor lobby, bar & restaurang, vilket gör hotellet till en perfekt mötesplats innan konsertstart eller avspark.

För övriga boenden i närheten av arenan se Visit Stockholm.

Hur hittar jag min plats i arenan?

Under menyvalet Hitta hit kan du se arenaskisser. När du kommer hit, följ anvisningen på din biljett för entré, sektion och plats. Är du osäker är du välkommen att kontakta någon av evenemangsvärdarna på plats.

Biljetter

Var kan jag köpa biljetter till era evenemang?

Biljetter till Friends Arenas publika evenemang finns till försäljning på friendsarena.se, stockholmlive.com, via Friends Arenas biljettkassa samt via arrangörer.

Biljettkassan finns vid Friends Arenas huvudentré (entré A) och har öppet två timmar före respektive evenemang. Biljettkassan nås på telefonnummer 08-502 535 20 och e-post biljett@friendsarena.se. Gäller det AIK-biljetter, e-posta aikbiljett@aikfotboll.se.

BILJETTER TILL SVENSKA HERRLANDSLAGET I FOTBOLL
Köps via ticket.friendsarena.se
Telefonsupport: 08-502 535 20 (vardagar kl 10.00-13.00)
Mailsupport: biljett@friendsarena.se (vardagar kl 09.00-17.00)

BILJETTER TILL KONSERTER OCH MELODIFESTIVALEN
Köps via ticketmaster.se
Telefonbokning: 0771-70 70 70 (vardagar kl 09.00-17.00)
Mailsupport: hjalp.ticketmaster.se/

BILJETTER TILL AIK FOTBOLL
Köps via ticket.friendsarena.se/aik
Telefonsupport: 08-502 535 20 (vardagar kl 10.00-13.00)
Mailsupport: aikbiljett@aikfotboll.se (vardagar kl 09.00-17.00)

BILJETTER TILL SWEDEN INTERNATIONAL HORSESHOW
Köps via ticket.friendsarena.se/sihs
Telefonsupport: 08-502 535 20 (vardagar kl 10.00-13.00)
Mailsupport: biljett@friendsarena.se (vardagar kl 09.00-17.00)

För frågor kring eller köp av VIP-biljetter: vip@stockholmlive.com

Jag köpte biljetter online men har inte fått dem. Vad gör jag?

Om du köpt biljetter online via ticket.friendsarena.se till AIK Fotboll, Svenska Herrlandslaget i fotboll eller Sweden International Horseshow:
Biljetterna skickades till din e-postadress direkt efter att bokningen genomfördes. Kolla gärna så att de inte har hamnat i skräppost/spam från adressen noreply@friendsarena.se. Om du fortfarande inte hittar biljetterna kan du logga in på www.friendsarena.se/konto med din e-postadress och där hitta biljettkopior.
Skulle du fortfarande ha problem är du välkommen att höra av dig till biljett@friendsarena.se.

Om du köpt biljetter via ticketmaster.se till en konsert eller Melodifestivalen
Logga in på Ticketmasters hemsida för biljettkopior. Har du frågor om detta är du välkommen att höra av dig till Ticketmaster.

Är det tryggt att köpa biljetter i andra hand?

Friends Arena ansvarar endast för försäljning av biljetter via Friends Arenas webbplats, biljettkassa eller via våra arrangörer. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten. Andrahandsförsäljning av biljetter är inte olaglig, men konsumentverket har uppmärksammat att vilseledande marknadsföring vid andrahandsförsäljning av biljetter förekommer.

Biljettkontrollen på Friends Arena är automatiserad vilket innebär att varje biljett har en unik EAN-kod som avläses maskinellt vid entrén på evenemangsdagen. EAN-koden kan endast användas en gång, vilket gör att eventuella kopior nekas entré. Man kan inte på förhand kontrollera om en biljett är giltig.

Ett annat namn än mitt eget står på biljetten, blir det problem vid inskanningen?

Biljetterna är inte personliga så länge inget annat anges vid biljettköp. I de fall arrangören väljer att ha personliga biljetter på evenemang framgår detta på respektive evenemangs sida. I dessa fall behöver den besökare vars namn står på biljetterna visa en giltig legitimation för att få tillträde till arenan.

Går det att skanna biljetten från mobiltelefonen?

Ja, förutsatt att mobilskärmen är fri från skador då inskanningssystemet är känsligt. Vi rekommenderar dock att skriva ut biljetten för att underlätta inpasseringen alternativt ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid skanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att skanna. 

Ersätts borttappade eller stulna biljetter?

Biljetter är en värdehandling och borttappade eller stulna biljetter ersätts inte. Är biljetterna stulna bör du göra en polisanmälan. Har du bokat din biljett via friendsarena.se eller ticketmaster.se och valt e-biljett som leveranssätt kan du skriva ut en biljettkopia genom att logga in på respektive sida, alternativt visa biljetten i mobilen om du inte har tillgång till skrivare. Observera att dessa biljetter är en kopia och har ett inbyggt säkerhetssystem som endast medger inträde en gång per biljett.

Kan man på förhand se om biljetten är äkta eller inte?

Nej, först när biljetten skannas vid själva inpasseringen till arenan går det att avgöra om biljetten är äkta eller inte. 

Varför ska jag inte lägga ut bild på min biljett på sociala medier?

Biljetten är en värdehandling. Fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

Varför tas serviceavgifter ut vid biljettköp?

Serviceavgiften är till för att täcka administrativa kostnader i samband med biljettköp. Serviceavgiften varierar beroende på arrangör och biljettpris och samma serviceavgift gäller i alla försäljningskanaler. Priser som redovisas på friendsarena.se är inkl serviceavgift om ej annat anges.

Kan jag köpa VIP-platser till ett evenemang på Friends Arena?

Ja, utbudet varierar mellan olika evenemang. Läs mer här eller kontakta vip@stockholmlive.com.

Kan jag lämna tillbaka (återköpa) min köpta biljett?

Köpt biljett återlöses inte. Vid inställt evenemang återköps biljetten, exklusive serviceavgift, på respektive inköpsställe.

Vad händer om ett evenemang blir flyttat eller inställt?

Vid biljettköp ombeds du som köpare att uppge kontaktuppgifter. Det ger oss möjlighet att ta kontakt med dig, i den mån det är praktiskt möjligt, exempelvis om evenemanget flyttas eller ställs in.

Notera att vi inte kan förutse händelser som exempelvis inställda evenemang - denna typ av information går i första hand ut från respektive arrangör, som informerar om vad som gäller. Vid oklarheter ber vi dig kontakta arrangören av evenemanget direkt.

Vad är en E-biljett/E-ticket?

Vid direktköp online kan du välja att få din biljett levererad som E-biljett (elektronisk biljett). Detta innebär att du får biljetten mailad till din e-postadress och skriver ut din biljett hemma och tar med till evenemanget, alternativt visar upp biljetten i din telefon vid inskanningen.

Hur köper jag tillgänglighetsplats?

Till de allra flesta evenemang på Friends Arena kan du själv köpa din tillgänglighetsplats. För övriga evenemang, ring Friends Arenas biljettkassa på 08-502 535 20 så hjälper vi dig.

En eventuell medföljande ledsagare är välkommen utan extra kostnad. Ledsagaren sitter i mån av plats på en lös stol bredvid tillgänglighetsplatsen, alternativt på en fast stol bakom. 

Friends Arena har som standard tillgänglighetsplatser på läktare 1, rad 26. Det exakta antalet tillgänglighetsplatser beror på evenemangets utformning och vilken publikkapacitet som evenemanget planeras efter. Som grund för arenans utformning utgår vi från Sveriges Kommuner och Landsting, SKL:s, rekommendation om att 2 promille av det totala antalet platser för respektive evenemang bör vara tillgänglighetsplatser. För varje enskilt evenemang är det dock arrangör som avgör exakt antal tillgänglighetsplatser som kommer att finnas tillgängliga, baserat på evenemangets utformning och publikkapacitet.

PÅ ARENAN

Vad får jag inte ta med in i arenan?

Följande regler gäller så länge inte annat anges på aktuellt evenemangs informationssida här på friendsarena.se.
Till evenemangen

Farliga eller skrymmande föremål
Föremål som kan tänkas användas i skadesyfte mot arenan, dess personal eller andra gäster får inte tas med in på arenan. Det omfattar men är inte begränsat till vapen, pyrotekniska pjäser eller andra farliga eller brandfarliga föremål. Glasflaskor, petflaskor, termosar, aluminiumburkar och flaggpinnar andra än av s.k. WP plast eller klädesplagg/flagga med text eller symboler som uttrycker förakt mot folkgrupp är inte tillåtet.
Det är inte heller tillåtet att ta in skrymmande föremål såsom stora paraplyer, stora väskor eller fällstolar.

Mat och dryck
Egen mat eller dryck får inte tas med in i arenan. Flaskor är ej tillåtna p g a säkerhetsskäl, oavsett material och innehåll.

Ljud- och bildinspelningsutrustning
Systemkamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på arenan. Läs mer under rubriken ”Får jag ta med mig kamera in på evenemang i Friends Arena?”.

Vilka hålltider har evenemanget? När börjar och slutar det?

Du hittar aktuella tider på respektive evenemangssida. Hålltider får vi oftast från arrangören först några dagar innan evenemanget, och vi publicerar dem då på respektive evenemangssida. Några dagar innan evenemanget mailar vi också ett välkomstbrev till besökare som vid biljettköp angett sin mailadress. Observera att vi sällan kan meddela en exakt sluttid för evenemang. Ta för vana att besöka evenemangssidan, där kan information uppdateras ända fram till evenemangsstart. Till evenemangen

Får jag lämna arenan under evenemang och komma tillbaka in?

Nej. Den som, efter inträde, lämnar arenan har inte rätt till återinträde.

Finns särskilda åldersgränser för evenemang?

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Vid vissa evenemang - se respektive evenemangs sida - är det gratis entré för små barn som sitter i målsmans knä under evenemanget. Till övriga evenemang ska samtliga besökare ha en biljett, oavsett ålder.

Åldersgräns 18 år kan exempelvis gälla vid evenemang med tillhörande mat- och dryckesservering, där alkohol kan beställas direkt vid bordet. Barerna med alkoholservering har alltid åldersgräns 20 år. Du måste ha fyllt 18 resp. 20 år vid tiden för evenemanget.

Finns det effektförvaring/garderob på Friends Arena?

Av säkerhetsskäl erbjuder Friends Arena generellt inte någon effektförvaring eller garderob under evenemang. Vid stora konserter brukar vanligtvis tillfälliga effektförvaring- och garderobsslösningar finnas. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök på evenemangets informationssida här på friendsarena.se. Till evenemangen

Kommer taket vara öppet eller stängt?

Det är arrangören av evenemanget som avgör om taket ska vara öppet eller stängt. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök på evenemangets informationssida här på friendsarena.se. Till evenemangen

aikfotboll.se kan du läsa mer om AIK:s takpolicy.

Får jag ta med mig kamera in på evenemang i Friends Arena?

Systemkamera eller annan professionell ljud- och bildinspelningsutrustning får inte tas med in i arenan. Till vissa evenemang råder absolut fotoförbud i arenan. Mobilkamera eller liten kompaktkamera är vanligtvis tillåten. Det är respektive arrangör som beslutar om eventuellt fotoförbud och som avgör om en kamera är godkänd att ta med in i arenan. På respektive evenemangssida framgår vem som är arrangör. Till evenemangen

Finns det skötrum på Friends Arena?

Ja, vi erbjuder skötrum på läktare 1, läktare 2 och logeplan.

På läktare 1 har vi fyra stycken skötrum utplacerade i arenans alla hörn (sektion 103, 118, 123 och 138).

På läktare 2 (våning 4) har vi ett skötrum vid sektion 232 och på logeplan (våning 5) har vi två skötrum, utanför loge 30 och 57.

På läktare 3 (våning 6) finns i dagsläget inget skötrum.

Finns det bankomat på Friends Arena?

Nej, inne i arenan finns det ingen bankomat men du hittar flera bankomater i köpcentrumet Mall of Scandinavia på andra sidan torget till arenan.

Samtliga försäljningsställen av mat, dryck och merchandise på Friends Arena erbjuder möjligheten att betala med kort (Visa/Mastercard/Amex). Vid vissa evenemang sker försäljning av programtidningar och hörselskydd av försäljare som endast tar emot kontanter.

Finns det sjukvård och hjärtstartare på Friends Arena?

Sjukvårdspersonal finns på plats under alla våra evenemang, vid behov av sjukvård kontakta närmaste kiosk, restaurang eller övrig personal som hjälper er att tillkalla sjukvårdspersonal.

Hjärtstartare finns centrerade på respektive långsida i foajéerna på läktare 1, 2 och 3 samt vid biljettkassan.

Kan jag köpa öronproppar/hörselskydd på Friends Arena?

Ja, försäljare erbjuder öronproppar vid evenemang och konserter med hög ljudvolym. Det finns också att köpa i våra kiosker.

Har Friends Arena internetuppkoppling?

Ja, Friends Arena har ett WiFi-nät som alla gäster kan använda. Sök efter WiFi-nätet "FriendsArena" i den enhet du vill ansluta. WiFi-nätet är kostnadsfritt och tjänsten levereras utan garanti på tillgänglighet.

Finns det restauranger, kiosker och barer på Friends Arena?

Ja, före ditt besök och innan biljettscanning kan du besöka Carlsberg Bar/Bistro 1847. Inne i arenan finns ett stort utbud av kiosker med enklare förtäring och dryck. Tillgången till barer och alkohol varierar mellan olika evenemang, läs mer om vad som gäller inför ditt besök på evenemangets informationssida här på friendsarena.se. Till evenemangen

All mat och dryck i Friends Arena lagas och serveras av Five Moments.
Läs mer om mat och dryck på arenan här

Får jag ta med barnvagn till evenemanget?

Det varierar mellan arrangör och evenemang. Som grund är barnvagnar tillåtna om de inte hindrar eller blockerar utrymningsvägar och nödutgångar. Stockholm Live tar inget ansvar för barnvagnen i händelse av skadegörelse eller stöld.

Om du undrar vad som gäller inför ett specifikt evenemang ber vi dig kontakta arrangören. På respektive evenemangssida framgår vem som är arrangör. Till evenemangen

Vad gör jag om jag är missnöjd med platserna på evenemanget?

Ibland kan det hända att sikten från en viss plats skyms av exempelvis teknik- eller scenutrustning som tillkommit under den gästande produktionens scenbygge. I sådant fall eller vid andra problem med platserna bör du snarast möjligt söka upp Gästservice, så försöker personalen hjälpa dig att hitta andra platser.

Eventuella klagomål ska alltid framföras på plats till arenans Gästservice. Efter genomfört evenemang betraktas platserna som godkända av dig som besökare.

Var vänder jag mig om jag har synpunkter eller klagomål?

Om du har några frågor eller problem under evenemanget hjälper vi dig gärna direkt på plats. Sök upp en av våra publikvärdar eller vår gästservice om du behöver hjälp.

Vid evenemang hyr Stockholm Live i de allra flesta fall ut arenan till en arrangör. Arrangören har huvudansvaret för evenemanget vilket bl a innefattar säkerhetsplanering, evenemangets utformning, åldersgräns, evenemangets ljud- och ljusproduktion etc. Har du frågor eller synpunkter gällande detta ber vi dig kontakta arrangören direkt. På respektive evenemangssida framgår vem som är arrangör.

Five Moments levererar mat och dryck till arenans restauranger och kiosker och hanterar även bemanning av kiosk-, bar-, köks- och serveringspersonal för dessa områden. Har du synpunkter eller frågor kring detta, kontakta Five Moments.

För övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@stockholmlive.com

Jag har glömt/tappat en sak vid mitt besök, vem ska jag kontakta?

Under pågående, publikt evenemang förvaras nyligen upphittade saker i Gästservice vid sektion 140, entré A. Efter evenemangets slut lämnas hittegods till biljettkassan.

Hittegods ligger kvar hos oss i 2 veckor innan det skänks till vald välgörenhetsorganisation eller kasseras. Värdesaker hanteras på lämpligt sätt av hittegodsansvarig.

Kontakta info@stockholmlive.com om du tappat eller glömt något. 

OM ARENAN

När invigdes Friends Arena?

Friends Arena invigdes den 27 oktober 2012 med en storslagen föreställning kallad "Svenska Ögonblick", i regi av Colin Nutley. Föreställningen direktsändes i SVT1 och hade utöver de nästan 50 000 i publiken i arenan, som mest 1 700 000 tittare.

Titta på ett klipp med höjdpunkter från invigningen.

Vilka arkitekter har ritat Friends Arena?

Arenan är designad av arkitekterna Krook & Tjäder, Berg Arkitektkontor och Populus (London).

Varför heter arenan Friends Arena?

Friends Arena fick namnet när Swedbank, som är namnsponsor för arenan, skänkte namnrätten till stiftelsen Friends. Friends arbetar för att skapa ett samhälle där barn växer upp i trygghet och jämlikhet och deras uppdrag är att stoppa mobbning på skolor och i idrottsföreningar.

Läs mer om organisationen Friends

Vem ansvarar för evenemang på Friends Arena?

Vid evenemang hyr Stockholm Live i de allra flesta fall ut arenan till en arrangör. Arrangören har huvudansvaret för evenemanget vilket bl a innefattar tider, säkerhetsplanering, evenemangets utformning, åldersgräns, evenemangets ljud- och ljusproduktion etc. Har du frågor eller synpunkter gällande detta ber vi dig kontakta arrangören direkt. På respektive evenemangssida framgår vem som är arrangör.

Vilka lag har Friends Arena som sin hemmaarena?

Svenska herrlandslaget i fotboll och AIK fotboll har Friends Arena som sin hemmaarena.

Hur många åskådare kan Friends Arena ta emot?

Friends Arena har en maxkapacitet på 75 000 personer (inkl ståplats) vid konserter och kan ta emot upp till 50 000 sittande gästande vid t ex sportevenemang. Det är arrangören som, tillsammans med oss på Stockholm Live, beslutar om antal platser för varje enskilt evenemang. Trots maxkapaciteten är biljettantalet alltså inte alltid 75 000 för konserter och 50 000 vid sportevenemang.

Varför kan ni inte släppa fler platser när vissa evenemang säljer slut?

Det är arrangören (och vid konserter även artisten) som, tillsammans med oss på Stockholm Live, beslutar om antal platser för varje evenemang. Även om arenan kan ta upp till 75 000 gäster, är det inte alla evenemang som är skapade för en så stor publik.

Hur går jag tillväga för att söka jobb hos er?

Under Jobba hos oss lägger vi upp utannonserade tjänster. Vi brukar också publicera dessa på bl.a. LinkedIn.

Hur får jag senaste nytt om evenemang och annat hos er?

Senaste nytt om det som händer hos oss hittar du på friendsarena.se, vår Facebook, Instagram och Twitter. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev. I och med att du lämnar din mailadress när du köper biljett till något av våra evenemang får du ett välkomstmail med detaljerad information inför besöket några dagar innan evenemanget.

Undrar du fortfarande något?

Har du kikat igenom vår FAQ men ändå inte fått svar på din fråga, hör av dig till oss eller våra leverantörer och arrangörer. Har du frågor gällande biljetter hittar du kontaktuppgifter till respektive biljettleverantör nedan.

Friends Arenas biljettkassa vid huvudentré A har öppet två timmar före respektive evenemang.

Biljettsupport Svenska Herrlandslaget i fotboll

Biljetter köps via ticket.friendsarena.se
Mailsupport: biljett@friendsarena.se (vardagar kl 09.00-17.00)

Du kan även besöka Friends Arenas biljettkassa vid huvudentrén (entré A) som är öppen två timmar före respektive evenemang.

Biljettsupport AIK Fotboll

Biljetter köps via ticket.friendsarena.se/aik
Mailsupport: aikbiljett@aikfotboll.se (vardagar kl 09.00-17.00)

Du kan även besöka Friends Arenas biljettkassa vid huvudentrén (entré A) som är öppen två timmar före respektive evenemang.

Biljettsupport Sweden International Horseshow

Biljetter köps via ticket.friendsarena.se/sihs
Mailsupport: biljett@friendsarena.se (vardagar kl 09.00-17.00)
Telefonsupport: 08- 502 535 20 (vardagar kl 10.00-12.00)

Du kan även besöka Friends Arenas biljettkassa vid huvudentrén (entré A) som är öppen två timmar före respektive evenemang.

Biljettsupport konserter och Melodifestivalen

Biljetter köps via ticketmaster.se
Telefonbokning: 0771-70 70 70
Mailsupport: hjalp.ticketmaster.se/

Du kan även besöka Friends Arenas biljettkassa vid huvudentrén (entré A) som är öppen två timmar före respektive evenemang.

Mat & Dryck

All mat och dryck i Friends Arenas restautanger och kiosker lagas och serveras av Five Moments. De hanterar även bemanning av kiosk-, bar-, köks- och serveringspersonal för dessa områden. 

Har du frågor om Mat & Dryck i arenan, kontakta Five Moments

Övriga frågor

Vid evenemang hyr Stockholm Live i de allra flesta fall ut arenan till en arrangör. Arrangören har huvudansvaret för evenemanget vilket bl a innefattar tider, säkerhetsplanering, evenemangets utformning, åldersgräns, evenemangets ljud- och ljusproduktion etc. Har du frågor eller synpunkter gällande detta ber vi dig kontakta arrangören direkt. På respektive evenemangssida framgår vem som är arrangör.

För övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@stockholmlive.com