[Skip to Content]

Justin Timberlake

The Man Of The Woods Tour

tisdag 31 juli 2018
Pris: 565-1195 kr
Justin Timberlake

Justin Timberlake

The Man Of The Woods Tour

Justin Timberlake

The Man Of The Woods Tour

tisdag 31 juli 2018

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Senaste nytt

Alla Evenemang

twitter

Follow

facebook

Follow

Inför Besöket
Visa

Hålltider

Kvällens cirkatider
07.00: 
Kö tillåten för ståplats
17.30: Samtliga entréer öppnar
17.30: Warm-Up vid Gate 1 - för dig med ståplatsbiljett Gate 1
17.30: Warm-Up i Carlsberg Bar öppnar med mat, dryck och DJ Alex Moreno - för dig med biljett på läktare 1
17.30: East Bar öppnar - för dig med biljett på läktare 2
19.30: Konserten startar med förband The Shadowboxers och sen Justin Timberlake
23.00 ca: Konsertkvällen beräknas sluta
Alla är välkomna att fortsätta kvällen i Carlsberg Bar där festen fortsätter till kl 01.00!

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi och arrangören har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta tid. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna ryggsäcken och väskan hemma. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte tas med in i arenan.

Ha gärna biljetten redo vid inpasseringen.

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor samt paraplyer får av säkerhetsskäl inte tas med in till arenan. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

Mat & dryck

För dig med ståplatsbiljett
Kl 17.30 öppnar Warm-Up vid Gate 1 som är tillgängligt för alla med ståplatsbiljett där det kommer finnas flera food trucks och kall dryck (starköl, vin, cider och alkoholfria alternativ). Dessutom spelar Pelle Tamleht och Pauline Ljungberg skivor och får oss i stämning hela vägen fram till konsertstart. Åldersgräns till baren är 20 år eller 13 år i målsmans sällskap.

Det finns också möjlighet att köpa läsk, snacks, godis, wraps och folköl i kiosker inne på ståplatsområdet i arenan.

För dig med läktarplats
Läktare 1:
från kl 17.30 kör vi Warm-Up i Carlsberg Bar vid entré A där det serveras dryck och mat. Café Operas DJ Alex Moreno gästar och spelar skivor så att vi kommer i rätt stämning. 
Läktare 2: kl 17.30 öppnar East Bar med dryck och mat.

Inne i arenan finns också ett flertal folkölsbarer/kiosker med snacks, lättare mat etc.

Kontantfritt
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Friends Arena en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar, så glöm inte att ta med dig betal- eller kreditkortet.

Effektförvaring

I våra effektförvaringar kan du lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Effektförvaringen har öppet mellan kl 14.30-00.00 och kostar 50 kr (kort- och swishbetalning). Effektförvaring finns mitt emellan Quality Hotel Friends och Mall of Scandinavia, vid entré Cx, samt vid Gate 1.

Ta tunnelbanan

På grund av järnvägsunderhåll som påverkar fjärr- och regionaltågen är möjligheten att åka kollektivt hem från evenemanget begränsat. Se de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken på SL.se.

SL rekommenderar starkt följande:

  • För att åka söderut, ta tunnelbana från Solna centrum som ligger på gångavstånd från arenan. Personal och skyltning hjälper er att visa vägen.
  • Om du ändå väljer att åka pendeltåg till Stockholm, gå till Solna stations södra entré för att underlätta flödet och fylla tågen.
  • Om du ska norrut mot Märsta/Uppsala med pendeltåg rekommenderas du starkt att gå till Ulriksdal station. Går du till Solna station finns risken att du inte kommer med något tåg.

Följ personalens hänvisningar till kollektivtrafiken så hjälps vi åt att komma hem så smidigt som möjligt.

Arbetena begränsar möjligheten att förstärka pendeltågen även dagtid så tunnelbanan är det bästa alternativet även till evenemanget. Åk med blå linje 11 och kliv av vid tunnelbanestation Solna centrum, ca 10 min från T-Centralen. Att gå från Solna centrum till arenan är en promenad på ca 1,7 km.

Hjälp på plats

Vi strävar efter att varje besök hos oss ska skapa glada minnen för alla våra gäster. Om du har några frågor eller problem hjälper vi dig gärna direkt på plats. Tveka inte på att söka upp våra publikvärdar eller Gästservice vid sektion 140 och 240 om du behöver hjälp.

Övrigt

Merchandise: Finns att köpa på arenatorget, på samtliga våningsplan inne i arenan samt vid Gate 1.
Öronproppar: Säljs i arenas kiosker
Ambulerande sjukvård: Finns på plats
Tillgänglighet: Läs mer här! 

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 565-1195 kr
Inkl serviceavgift

Ståplats, läktarplats

Rullstolsplatser

PRIS: 775-1195 kr
Inkl serviceavgift 

Inkluderar en fri ledsagare