[Skip to Content]

Premium experience

Sätt guldkant på ditt besök! På Friends Arena bygger du starka relationer och skapar minnen för livet i exklusiva premiumytor. Hos oss finns alla förutsättningar för att du och ditt sällskap ska kunna uppleva stora ögonblick från arenans bästa platser och njuta av högklassig mat och dryck.

All mat och dryck på Friends Arena lagas och serveras av Five Moments som specialiserar sig på hög kvalitet med de allra bästa råvarorna som speglar säsongernas utbud av smaker. I våra premiumytor lagas moderna rätter med traditionella inslag från det klassiska köket. Läs mer om Five Moments på www.fivemoments.se 

Friends Arena är en del av Stockholm Live. Premium Experience ger dig access till alla evenemang - även de slutsålda, på alla våra arenor. Vad vill inte du missa?

VÅRA PRODUKTER

PREMIUM CLUB

Medlemskapet med biljettgaranti till alla våra evenemang - även de slutsålda. Dessutom med access till exklusiva lounger och spännande nätverk. 

LOGER

Upplev evenemang i världsklass på allra bästa sätt. Med en egen loge på Friends Arena tar ni nätverkande och representation till helt nya höjder.

VIP-PAKET

Sätt guldkant på ditt nästa besök. Till flera av våra evenemang, även slutsålda, finns VIP-paket för dig som vill höja upplevelsen ytterligare.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om våra möjligheter!